Na 10 jaar lang de dikste feesten te hebben georganiseerd is het tijd voor het feest der feesten, the mother of all parties, de crème de la crème…. BONBON 10 YEAR ANNIVERSARY! En dit vieren we met MIss Djadja – AYA NAKAMURA – live in de Maassilo Rotterdam! En dat is nog niet eens alles, meer artiesten, DJ’s en entertainment worden snel bekend gemaakt!

Toen wij 10 jaar geleden ons eerste feestje gaven was Hyves en Partypeeps DE plek om je feesie bekend te maken, was je de shiz als je een Blackberry had en iedereen zong uit volle borst mee met NO ONE van Alica Keys. Wat een tijd was dat. Door de jaren heen hebben we mooie ups en maar ook flinke downs meegemaakt, maar belangrijkste is: WE STILL HERE! Zoals je van BonBon Entertainment gewend bent gaan we altijd over the top, to the limits and beyond! Dus tijdens ons 10 jarig bestaan zijn we verplicht om daar nog een schepje boven op te doen. Verdeeld over de FUTURE en THROWBACK area gaan we terug naar 1998 en gaan we door tot 2028!

Voor de mensen die ons nog niet kennen, BonBon is de organisatie achter feesten als R&B Cafe, WAAROM? DAAROM!, WE ARE, Super Sexccessfull en verantwoordelijk voor optredens in NL van artiesten als Tyga, Ty-Dollasign, Ciara, Dru Hill, Amber Rose, Konshens en nog heel veel meer. Maar we weten zeker dat je ons na 3 november WEL kent!

It’s our anniversary, come and cellabrate with us!

Event info:

Datum: 3 november 2018
Tijd: 23:00 - 06:00
Locatie: Maassilo | Maashaven Zuidzijde 1-2 Rotterdam
Minimum leeftijd: 18+
Artiest: Miss Djadja - Aya Nakamura
DJ's: To be announced
Tickets: Tickets kopen!