“Een outfit scoren in de stad, snel met de auto door de wasstraat, afspreken met m’n boys and girls, flirten met de passagiers in de andere auto’s die ook op weg zijn, is het nu al afgelopen, even nog wat eten op Schiphol

Allemaal uitspraken die bekend in de oren moeten klinken als je Nederlands beste R&B discotheek in zijn topjaren heb meegemaakt. De vermaarde club in Hoofddorp is niet meer, maar oude tijden herleven in de Marcanti op 30 mei. De vrijdagavond van The Challenge is terug!
Terug naar de periode 1992 – 2002. De tijd dat Urban nog R&B en Swingbeat heette, de tijd dat het normaal was dat je een dame ten dans vroeg aan het eind van de avond, de tijd dat niemand raar opkeek als je bezweet van het dansen de dansvloer verliet… We’ll go back to the golden era of R&B!

Paradiso wordt vrijdag 30 mei omgetoverd tot de reincarnatie van The Challenge. De balustrade, het podium en de heersende sfeer doen je heel sterk aan de discotheek in Hoofddorp denken. Dezelfde muziek, dezelfde entertainment, dezelfde drankjes maar bovenal dezelfde mensen! Want een reunie is geen reunie als je niet minimaal één keer hebt kunnen schreeuwen: “Zooo! Dat is lang geleden!”

Dus ga naar je favoriete kledingwinkel en haal de mooiste outfit, want het mag weer!
Begint het al te kriebelen?

Event info:

Datum: 27 mei 2016
Tijd: 23:30 - 05:00
Locatie: Paradiso | Weteringschans 6-8, Amsterdam
Minimum leeftijd: 25+
DJ's: Orlando | Franck | Meldelvo
Tickets: Tickets kopen!