In het weekend van 27, 28 en 29 juli 2018 barst het Zomercarnaval weer los in Rotterdam! Overdag kun je drie dagen lang, van vrijdag t/m zondag, feesten op z’n Caribisch. Maar ook ’s nachts gaat het feest door en wel in de MAASSILO Rotterdam op het officiële ’ZOMERCARNAVAL AT NIGHT’ Indoor Festival met de officiële pre-party op vrijdag 27 en de officiële afterparty op zaterdag 28 juli. Plus een aftermath op zondag 29 juli!

Met de beste live bands, binnen- en buitenlandse artiesten, DJ’s, dansers & food! LET OP: er is een beperkt aantal Super Early Bird tickets te koop via https://carnavalatnight.wetickets.shop/

VRIJDAG 27 JULI – THE OFFICIAL ZOMERCARNAVAL PRE-PARTY
Net als vorig jaar starten we op vrijdag 27 juli direct na de Battle of drums met de officiële pre-party! Van 23.00u – 05.00u kun je in drie area’s van de Maassilo genieten van het beste op het gebied van Soca, Dancehall, Urban en Caribbean vibes!

ZATERDAG 28 JULI – THE OFFICIAL ZOMERCARNAVAL AFTERPARTY
Op zaterdag 28 juli kun je overdag genieten van de bekende straatparade en vanaf 23.00u kun je weer terecht in de Maassilo om los te gaan op de officiële afterparty! En ook op de zaterdag wordt alles uit de kast getrokken om er een spectaculair Indoor Festival van te maken!

ZONDAG 29 JULI – THE AFTERMATH
Tot slot nemen we op zondag 29 juli afscheid van Zomercarnaval 2018 met een aftermath waarin we ook afscheid nemen van al onze gasten uit het buitenland, die speciaal naar Rotterdam zijn gekomen voor het grootste Caribisch event van Nederland!

Zomercarnaval At Night mag je dus niet missen! Kaarten zijn per dag verkrijgbaar of als voordelige Weekend-ticket voor het hele weekend! Haal ze snel via https://carnavalatnight.wetickets.shop/ en betaal nog het goedkope Super Early Bird tarief! OP=OP!

ZOMERCARNAVAL AT NIGHT wordt mede mogelijk gemaakt door de Stichting Zomercarnaval & Maassilo Rotterdam.

Event info:

Datum: 27 t/m 29 juli
Tijd: 23:00 - 06:00
Locatie: Maassilo, Maashaven Zuidzijde 1–2, Rotterdam
Artiest: Zie event omschrijving of FB event: http://bit.do/FBcarnavalEvent
DJ's: Zie event omschrijving of FB event: http://bit.do/FBcarnavalEvent
Tickets: Tickets kopen!