BANNER FULL LINE UP

INFO

Saturday, 26 August 2023
Ahoy – Rotterdam
Doors open: 13:00 – 00:00
Minimum age: 18 years and older
Phase 1 Line up:
Asake, Omah Lay, Uncle Waffles, Dadju, T.O.K, Culoe De Song
Buruntuma, Henry x, Dj Tunez, Leroy Styles, Superior, Mc Gary Black

TICKETS

Tickets start at €69,00
(including service costs)

GETTING THERE

AHOY is easily accessible by public- and own transport. It’s a 5 minute walk to the entrance of Ahoy from Zuidplein Station. You can park at the parking lot of Ahoy.

MANYA FESTIVAL: CELEBRATING THE CULTURE!

BANNER FULL LINE UP

This summer we celebrating the Culture to the fullest! The people vragen er al jaren om en BonBon Entertainment geeft er gehoor aan. Een Afro festival waar je kan viben en bouncen op de muziek van onder andere internationale Afrobeats, Amapiano, Reggae, Afrotech, Dancehall en R&B artiesten die je normaal alleen in je Spotify playlist hoort. Voeg hier de latest drips, het eten uit je mama’s keuken en een heleboel creative minds aan toe en je hebt MANYA Festival!

In Rotterdam Ahoy verdeeld over vier areas komt alles wat The Culture te bieden heeft aan bod: Music, Food, Art, Fashion, Poetry, Comedy en meer. Manya is een festival dat staat voor positiviteit, kleurrijk, diversiteit, the future en inclusiviteit. Geen sombere verhalen of zware tories, laat dat man, the future is bright! Op Manya Festival komt al het mooie wat z’n oorsprong in Afrika heeft samen voor iedereen die dat voelt en leeft.

Veelzijdig en kleurrijk is ook de Mango. De Surinamers onder ons kennen deze vrucht als de Manja. De Manja wordt in de lekkerste zoete taarten verwerkt maar wordt ook tot hete chutney pepers gekookt. En dat is MANYA dus ook, zoet als het liefste meisje uit de klas, maar ook zo heet dat je ervan gaat springen als een kind op de trampoline.

Het is niet voor niks dat Rotterdam is uitgekozen als dé stad waar MANYA geboren wordt. De grote culturele diversiteit, de say-it-like-it-is mentaliteit, de humor en gezelligheid zijn een aantal kenmerken van de stad die hand in hand gaan met MANYA’s rules to live by:

Geef terug aan moeder aarde – MANYA verduurzaamt
Geef terug aan de mens – MANYA steunt een goed doel
De cultuur is Afro maar MANYA is voor iedereen die de cultuur voelt, leeft of er nieuwsgierig naar is
Man=vrouw=man=whatever you wanna be  – MANYA laat iedereen in zijn waarde en judged niet.
Manya… is… GOOD VIBES!

ENJOY

Receive announcements and exclusive deals

Bon Bon Entertainment © 2023 All Rights Reserved | Legal and Privacy Policy